Καλώς ήλθατε

Κρέατα Σιάκος Delicatessen: Η ξηρή ωρίμανση είναι ένας παραδοσιακός τρόπος ωρίμανσης του κρέατος. Η πρωτεΐνη αφήνεται να στεγνώσει σε ένα περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας και υγρασίας, το οποίο επιτρέπει στο αλάτι να αφυδατωθεί. Η θερμοκρασία διατηρείται σε μέγιστο 2 ° C και υγρασία περίπου στο 80%. Αυτή η διαδικασία σφραγίζει στους χυμούς και επιτρέπει στις πρωτεΐνες των μυών να διασπαστούν αργά, αυξάνοντας έτσι την τρυφερότητά του.
Κατά τη διάρκεια των πρώτων 2-3 εβδομάδων ξηρής ωρίμανσης, τα φυσικώς ενυπάρχοντα ένζυμα αρχίζουν να διασπούν τους πρωτεϊνικούς και λιπαρούς κλώνους. Καθώς συρρικνώνεται σε μέγεθος, η τρυφερότητα του κρέατος ενισχύεται. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, το κρέας απλώς αφυδατώνεται, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη συγκέντρωση γεύσης και πλούσια, έντονη γεύση. Το βόειο κρέας που έχει στεγνώσει έχει περιγράφει ως έχει οσμή και γεύση από καρύδια και βούτυρο.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξηρής ωρίμανσης, το κρέας, ιδιαίτερα το βόειο κρέας, σκουραίνει στο εξωτερικό και σχηματίζει μια κρούστα, παρόμοια με το ψωμί. Αυτός ο φλοιός αποκρύβεται στο τέλος της διαδικασίας.

Ώράριο λειτουργίας - Take Away

Δευ: 12:00 - 12:00
Τρι: 12:00 - 12:00
Τετ: 12:00 - 12:00
Πεμ: 12:00 - 12:00
Παρ: 12:00 - 12:00
Σαβ: 12:00 - 12:00
Κυρ: 12:00 - 12:00

Ωράριο διανομής - Delivery

Δευ: 12:00 - 12:00
Τρι: 12:00 - 12:00
Τετ: 12:00 - 12:00
Πεμ: 12:00 - 12:00
Παρ: 12:00 - 12:00
Σαβ: 12:00 - 12:00
Κυρ: 12:00 - 12:00

Κουζίνες

Κρεοπωλείο, Μανάβικο, Παντοπωλείο